fbpx

Welke kleur van boeket past bij jouw partner?

Welke kleur van boeket past bij jouw partner

Welke kleur van boeket past bij jouw partner?

Elke kleur heeft zijn eigen symbolische betekenis. Dat geldt ook voor bloemen! Geef je bloemen aan je partner cadeau, dan geef je daar dus nog een mooie boodschap bovenop! Welke kleur van boeket bij jouw partner past? Daar helpt Crea-fleur jou bij!

Is rood de kleur van jouw boeket?

Rood is de kleur van vuur en wordt geassocieerd met energie, kracht, vastberadenheid, maar ook passie, verlangen en liefde.

Heb jij een vrouw met passie, een met ambitie, die geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Dan weet je dat rood de beste keuze is voor jouw boeket!

Kleur van boeket: rood

Kleur van boeket: rood

En roze?

Roze is de kleur van zorgzaamheid of medeleven. Het roept vaak een gevoel van vrouwelijkheid op. Roze geeft ook een onschuldige en speelse uitstraling.

Heb jij een lieve partner, met een zacht karakter, die steeds heel vrouwelijk voor de dag komt? Dan maak je een goede keuze met een roze boeket!

Kleur van boeket: roze

Kleur van boeket: roze

De kleur van jouw boeket: oranje?

Oranje is een kleur die warmte en enthousiasme uitstraalt. De warme kleur staat voor vrolijkheid, optimisme, plezier, kracht, energie, aandacht, beweging en creativiteit.

Heeft jouw partner een sterke persoonlijkheid? Is ze energiek? Komt ze steeds creatief uit de hoek? Doe haar dan een plezier met een oranje boeket!

Kleur van boeket: oranje

Kleur van boeket: oranje

Is wit jouw kleur?

Wit symboliseert jeugd, onschuld, eerbied, waarheid en nederigheid. Het staat voor een balans en neutraliteit.

Heeft jouw partners een hart van goud? Heeft ze een heel pure persoonlijkheid? Twijfel niet! Ga voor een wit boeket!

Valentijnsboeket: wit

Valentijnsboeket: wit

Alle kleuren verkrijgbaar bij Crea-fleur

Ben je nog op zoek naar een mooi boeket voor Valentijn? Kom dan langs bij de winkel van Crea-fleur om het favoriete boeket van jouw partner te kiezen of bestel het via de webshop van Crea-fleur en laat het aan huis leveren!