fbpx

Op z’n paasbest met deze lentebloemen

Op z’n paasbest met deze lentebloemen

Vier je ook dit jaar graag op z’n paasbest? Hoewel Pasen met een groot familiefeest er dit jaar nog niet in zit, geven we je toch graag wat tips voor een bescheiden, gezellig paasfeest bij je thuis. Van de decoratieve bloemen bij je paasbrunch tot een prachtig paasbloemstuk voor vrienden en familie op afstand. Dit zijn onze tips om ten volle te genieten van de paassfeer! 

Decoratie voor je paasbrunch

De paasbrunch is het perfecte moment om samen te genieten van lekker eten en fijne familiemomenten aan een gezellig gedekte tafel. Pastel- en aardetinten roepen steeds een zonnig lentegevoel op. Maar wat je paastafel helemaal compleet maakt is een prachtig paasbloemstuk. Een bloemstukje met ranonkels, tulpen, narcissen, paastakken, eieren, het kan allemaal! 

Prachtig paasbloemstuk

Prachtig paasbloemstuk

Zet jezelf in de bloemetjes

Wanneer deed je voor het laatst iets liefs voor jezelf? Pasen is het perfecte excuus om jezelf in de bloemetjes te zetten. En wat doet een interieur beter opfleuren dan een decoratief spektakel van kleurrijke tulpen? Ze geven niet alleen een leuke vibe aan je interieur, maar ze fleuren ook steeds je humeur op! Geniet van de unieke kleur van elke bloem, maak verrassende kleurcombinaties met andere elementen uit je interieur en gebruik je boeket echt als een decoratiestuk. 

Decoratief spektakel van kleurrijke tulpen

Decoratief spektakel van kleurrijke tulpen

Maak iemand blij

Of het nu je geliefde, je grootmoeder of een goede vriendin is, laat weten dat je aan ze denkt! Zet ze bijvoorbeeld in de bloemetjes met dit prachtig lenteboeket, een fleurig boeket dat bij elk interieur past! En vergeet niet om er een leuke boodschap aan toe te voegen met een bloemenkaartje

Prachtig lenteboeket

Prachtig lenteboeket

#bloemencreafleur

Toon jij graag je lenteliefde voor bloemen? Laat anderen dan met je meegenieten! Post je foto op sociale en media met de hashtag #bloemencreafleur. Samen vieren we toch een gezellig Pasen met deze lentebloemen!