fbpx

Kerst

It’s the most wonderful time of the year… Kerst staat voor de deur! Tijd voor warmte en gezelligheid, kerstcadeaus onder de kerstboom, glimmende kerstballen in alle kleuren en sfeervolle familiemomenten. Iedereen maakt zijn huis klaar voor de gezelligste periode van het jaar!

Check alle kerstartikelen en kerstbomen in de webshop van Crea-fleur.

Servische spar

De servische spar

Blue diamond kerstboom

De blauwspar

Kerstversiering rendieren goud
Kerstherten
Kerstdecoratie rendieren hoofd
Kerstbloemstuk

Of lees hier meer over kerst:

Waar je best op let bij het kopen van een echte kerstboom

Waar je best op let bij het kopen van een echte kerstboom

Hou jij ook zo van kerst, de mooiste tijd van het jaar? Echte kerstliefhebbers staan al te popelen om de kerstballen in hun kerstboom te hangen. Hier lees je alvast de tips die jij nodig hebt voor het uitzoeken van de perfecte kerstboom.

Kerstmis Crea-fleur

Welke kerstboom past het best bij jou?

De wintermaanden zijn in aantocht en dat betekent: kerst komt eraan! Tijd om de kerstbomen te versieren met kerstballen in alle kleuren en om onze thuis gezellig in te richten met onze kerstdecoratie. En daar hoort natuurlijk de perfecte kerstboom bij! Welke boom het beste bij jou past?

Dilemma: een echte kerstboom of een kunstkerstboom?

Waar je best op let bij het kopen van een echte kerstboom

Denk je aan kerstmis, dan denk je meteen aan die prachtige, groene boom die in het midden van je woonkamer prijkt. Maar de juiste kerstboom vinden is niet altijd even gemakkelijk. In deze blog leggen we de voor- en nadelen van een echte en een namaak kerstboom naast elkaar.